A pedagógus kötelező hétévenkénti tanfolyamról ki ad felvilágosítást?
Figyelt kérdés
gyesen vagyok és közben eltelik a hét év, eddig egyszer volt egy nagy tov.képzés és az beszámított a 120 pontnak, de az letelt akartam menni egyszer egy asztaléra kitett szórólap szerinti grafológiára, hogy ismerhessem a gyerekeket esetleg írásuk alapján, azt mondta a vezetés, az nem "szakirányú"--- akkor minek rakták oda, hogy válasszunk.... szerintem akkor már tudták, hogy kismama vagyok és el is költöztünk, szóval talán nem ott fogok tanítani, vagy nem tudom miért , de nem engedtek arra a tanfolyamra. akkor most hová mehetnék? a suli nem segít.2009. júl. 10. 09:08
1/1 anonim válasza:
Bármilyen akkreditált tanfolyamot kötelesek elfogadni, ami pedagógusok számára van meghírdetve. Lehet, hogy az iskolának nincs elég pénze rá, és a gyesen lévőket kiveszik a keretből. De ezen most még korai elmélkedni, bőven ráérsz, ha majd visszamész dolgozni. A megyei pedagógiai intézetek mindig hírdetnek, az iskolába is érkeznek szórólapok, van elég tanfolyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!