Elsősegély vizsga! Néhány kérdésre válasz?
Tanulom a tételeket,viszont van néhány kérdés amiben nem vagyok biztos,hogy az a jó válasz amit én gondolok.
1. Ismertesse a jelentős vérveszteséget szenvedett beteg tüneteit és ellátását! A tünetek megvannak,de mi az ellátás módja? (nyomókötésre gondol a feladat?)
2.Súlyos sérült elhelyezése légútbiztosítás miatt- itt stabil oldalfektetés a feladat ugye?
3.Súlyos sérült mozdításának lehetséges módszerét- én itt a tálcafogásra gondoltam,szerintetek?
4.Alsó végtag törésének ellátása- a könyvben csak annyi van,hogy rögzítjük párnákkal,ruhadarabokkal. Ennyi lenne?
Valamint még egy kérdésem lenne,hogy ájult sérült helyes fektetési módja az az,amikor a lábait 90 fokban felhúzom és tartom? Mert ugye ha eszméletlen,akkor meg kell a stabil.
Nagyon köszönöm előre is,tényleg sokat segítenétek vele!
(A beszólásokat kérem szépen mellőzzük,voltam tanfolyamon,de annak a színvonaláról ne is beszéljek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!