Tengeri hajózási jogosítványt szeretnék. Hogyan?
Hali!
Ilyen jogsit Mo-n nem kapsz sztem
Vannak alábbiak:
30Brt-ig
100Brt-ig
500-ig
500-3000-ig stb Rengeteg képzés van ezek pl többnyire Yacht master A, B, C ami elterjedtebb
Én pl Az A-ra gyűjtök 250Ezer körül van...
Horváthban 1 hetes tanfolyam kb és a világ összes tengereire jó, én azt ajánlom ha érdekel a hajózás akkor Mo-n egy "Hajózási Technikus" képzés közben meg egy ilyen Horváth képzés...
De mint említettem rengeteg van és nem könnyű a jót választani am egy 100 Brt-s ( brutto regiszter tonnás English: "100Gt" ) hajó durván mondjuk 30méteres nem nagy...
Sztem az 500-as az már közelít ahhoz amire te gondolsz
és van még 3000-es is az mát tényleg jó nagy :D
Én ajánlanám a Yacht master b-t:
ez 980ezer kb de szét kell nézned nagyon vhol lehet olcsóbb is!!!!
Am ha van egy oldal leírja a rangok jellemzőit...
[link] Chart
Ha érdekel a hajózás sztem legyen elsőnek egy OKjs támogatott magyar képzésed itt MO-n ami itt van és komolyabb azt a balatoniskola.hu oktatja...
Ha csak szimplán szeretnél hajókázni akk elég a yacht master képzések valamelyike sztem..
Sok sikert.
Nagyon szívesen, sok sikert és jó szelet kívánok!
Ha diplomát csinálsz akkor az okj-t elfelejtheted :D
(Az kezdetnek jó csak kb olyan mint az első lépcsőfok...)
MAjd el felejtettem azt nem tudom hajós kapitánynak kell-e STCW 95 képzés de nagy a valószínűsége, ilyet csinál minden matróz aki tengeren dolgozik ez alap nálluk szal lehet!!!
250ezer mindenfele oktatják..
A biztonsági dolgokról szól, tűzvédelem túlélés stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!