Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Minősített hegesztő tanfolyamo...

Minősített hegesztő tanfolyamot elvégzem és kellő tapasztalatot szerzek akkor ez egy biztos megélhetés lehet nekem külföldön?

Figyelt kérdés

Természetesen csak akkor ha jól csinálom.

Szeretném hozzá letenni a búvár tanfolyamot is hogy merülni tudjak és ipari búvár feladatokat is eltudjak végezni

2012. jún. 11. 09:39
 1/4 anonim válasza:
Ha szépen tudsz hegeszteni és van gyakorlatod akkor igen jól lehet külföldön keresni de nagyon magasak a követelmények a hegesztés minőségével . Szerintem minimum legyen 1 év tapasztalatod benne mielőtt kimennél .
2012. jún. 11. 09:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen ez természeretes. És van 4 fajta hegesztői tanfolyam. melyziket érdemes letenni? melyik az amivel ipari búvár lehetek és talán ha lehet igy fogalmazni a "legjobb"?

Bevontelektródás

Fogyóelektródás ivhegesztő

gázhegesztő

Volframelektródás

2012. jún. 11. 10:12
 3/4 anonim válasza:

Nem tudom hogy mi kell hozzá de én ezeket választanám ilyen sorrendbe :

fogyóelektródás ivhegesztő

gázhegesztő

2012. jún. 11. 18:33
 4/4 anonim válasza:

Az Awi jobban fizet külföldön és belföldön egyaránt viszont nagyon sok gyakorlás betonbiztos kéz kell hozzá...

A sima CO2 viszont nagyon sok helyre keresnek...

2012. jún. 19. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!