Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Nincs vmi tanfolyam/tanulásmód...

Nincs vmi tanfolyam/tanulásmódszer/AKÁRMI vaterázás kitanulásához? :D

Figyelt kérdés
PLS segítsetek. Először vaterázom. Mindent tudni akarok. Amúgy, iPod touch vagy iPod shuffle-t szeretnék. Szóval. Hogy találom meg a legjobb ajánlatot? Még a részletes keresésnél is belekeveredett egy csomó más. Szóval, licitálásnál is, mit ajánltok, mikor kell, és hogyan, hogy a lehető legjobban jöjjek ki? Ha van valami tanfolyam, vagy oldal, vagy esetleg leírnátok ide, akkor azt megköszönném! :)
2012. jún. 8. 20:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nem tudok tanfolyamról sajnos, a legjobb az, ha rendszeresen böngészel rajta, és így teszel szert rutinra. Néhány jótanácsot tudok adni, ha gondolod! :-)

Miért is keveredtél bele a részletes keresésbe?

A licitálásnál pedig úgy tudsz nyerő lenni, ha az aukció lejárata előtt néhány perccel licitálsz, és úgynevezett védett ajánlatot teszel (magasabb összeggel licitálsz, mint amit a rendszer felajánl az licitlépcsővel növelt összeggel), remélem, érthető vagyok! :-) És így ha valaki nagyon kihúzza a végéig, és csak akkor licitál (utolsó 10 másodperc) akkor még mindig te leszel a nyerő, hiszem magasabb az ajánlatod! Kérdezz, szívesen válaszolok! :-)

2012. jún. 11. 10:48
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi! :D Amúgy, azért mentem a részletes keresésbe, mert rákerestem hogy ipod touch, és kihozott vagy 3-at, és a többi mind valami egészen más volt.

Hát, ezzel szerintem elleszek egy darabig :) Ha nem tudok valamit, majd írok! :)

2012. jún. 11. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!