Nincs vmi tanfolyam/tanulásmódszer/AKÁRMI vaterázás kitanulásához? :D
Én nem tudok tanfolyamról sajnos, a legjobb az, ha rendszeresen böngészel rajta, és így teszel szert rutinra. Néhány jótanácsot tudok adni, ha gondolod! :-)
Miért is keveredtél bele a részletes keresésbe?
A licitálásnál pedig úgy tudsz nyerő lenni, ha az aukció lejárata előtt néhány perccel licitálsz, és úgynevezett védett ajánlatot teszel (magasabb összeggel licitálsz, mint amit a rendszer felajánl az licitlépcsővel növelt összeggel), remélem, érthető vagyok! :-) És így ha valaki nagyon kihúzza a végéig, és csak akkor licitál (utolsó 10 másodperc) akkor még mindig te leszel a nyerő, hiszem magasabb az ajánlatod! Kérdezz, szívesen válaszolok! :-)
Köszi! :D Amúgy, azért mentem a részletes keresésbe, mert rákerestem hogy ipod touch, és kihozott vagy 3-at, és a többi mind valami egészen más volt.
Hát, ezzel szerintem elleszek egy darabig :) Ha nem tudok valamit, majd írok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!