Autósiskolában lehet kérni, hogy női oktatót tanítson?
Ha nincs női oktató, még mindig kérheted, hogy idős bácsi tanítson. Nekem a férjem anno bement az autósiskolába, és kérte, hogy nyugodt, türelmes és főleg ne szexőrült legyen az oktató, mert abból emberhalál lesz. :) Egy kedves 70 éves bácsi tanított. :)
Azt hittem, hogy a fogdosás már a múlté mára, sajnálattal hallom, hogy az oktatók egy része nem változik. :(
Igen kérheted, ha van női oktatójuk.
Én is nőnél tanultam. Vidéken és e az egy női oktató volt, nem kértem szerencsém volt, viszont furcsa mód 3 lány is váltott(együtt csináltuk gimiben osztály szinten a jogsit), őt kérték. Szerencsére egyiküket sem zaklatta az előző, de nem emberi módon bánt velük.
El is bocsátották ezek után, ezt sajnálom, de nem volt oktatónak való, csak kritizálta az ember, és nem csak a vezetési stílusát, ráadásul a sok pótórára utazott (az egyik lányra 100E-t vert rá, mire 17 évesen mert szólni, hogy szerinte ez már nem az ő hibája...
szerintem a suliban jelezd, ha nem is jelented fel, hogy ilyen problémába futottál, nem szeretnéd feljelenteni, mert értelmét nem látod...de ezek tán talán jobban figyelnek, ha a nők furcsa mód le akarják váltani, akkor annak oka van! Mert Te kiszálltál az autóból, de egy félénk lány, vagy egy más személyiségű befagyhat, és akármi is lehet belőle:S kiábrándító, és felháborító, hogy egyes férfiak visszaélnek a helyzetükkel:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!