Hogy tudnék abból élni hogy utazgatok a világba?
Nem tudom ,hogy jó-e a kategóriaválasztás ,de nézzétek el ha nem!
Jővőre el kéne döntenem ,hogy minek akarok továbbtanulni.De igazából nem érdekel semmi.Azaz ,hogy épp az a helyzet ,hogy minden érdekel ,és nem akarok leragadni egyvalaminél pl:történelem,földrajz stb...
Úgy tudnám magam elképzelni ,hogy elutazok mindenhova ,mindent megnézek ,megtanulok amit csak lehet ,új embereket ,új kultúrákat ismerek meg stb...! És esetleg még fizetnek is érte!
Arra gondoltam ,hogy elmegyek olajmérnöknek egy tengeri fúróplatformra ,és keresek majd milliókat,eddig okés is ,de ha lenne most xy millióm csak arra költeném ,hogy utazzak (na meg lányokra:)
Ezért az lenne a jó ha ebből is élnék.
Nem tudom ,hogy van-e realitása a dolognak ,De minden értelmes választ nagyon megköszönök!
Az a válaszoló vagyok, aki olajmérnökként tud téged elképzelni.
Ismét tanúságot tettél arról, hogy nem akármilyen vagy. Örülök, hogy kiírtad ezt a kérdést és válaszolhattam neked. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz hiábavaló.
És nem: nem vagy szentimentális. Érzéseid, érzelmeid vannak..ezzel, ezáltal lehetsz teljes ember. Máris van saját, önálló személyiséged: ne add fel, ne köss kompromisszumot semmilyen buta korszellemmel, amely azt akarja belesulykolni az emberekbe, hogy az érzelmeinknek hangot adni..."szentimentalizmus". Dehogyis az! Légy mindig dacos az elszürkítő, univerzalizáló törekvésekkel szemben, - és bátor, érzelmet nyilvánítani.
Működjön olajozottan:-) az életed! - kívánhatok-e jobbat?
Köszönöm ,és remélem úgy lessz habár az akdályok amiért él az ember.a sikerélmény
Egyébként megkérdezhetem ,hogy mivel foglalkozol ?
Annyit mondhatok, hogy - nem olajmérnökként - egy időben elég szoros kapcsolatom volt az olaj- és gáziparral. Sokat tanultam az ott dolgozóktól, és volt miért nagyon becsülnöm őket.
Hát..az ő szép köszönésükkel: "JÓ SZERENCSÉT"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!