Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Tanuláskontroll. Az agykontrol...

Tanuláskontroll. Az agykontroll egy fajtája. Valaki vett már részt ilyen tanfolyamon?

Figyelt kérdés
Valamit kéne változtatnom a tanulási technikámon,és erre bukkantam.Tapasztalatok a hatékonyságával kapcsolatban?Esetleg mi mást ajánlotok helyette?
2009. jún. 23. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
12%
Agykontroll? Kösz, nem vagyok szektás.
2009. jún. 23. 15:24
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Nekem van egy Hatékony Tanulás című filmem, amiben Domján László (agykontrollos) az előadó. Erre gondolsz? Nem rossz, bár nekem sok újat nem mondott, mert eddig is hasonló módon tanultam.
2009. jún. 23. 15:59
 3/4 A kérdező kommentje:
Valószínűleg igen,erre,de van egy ilyen tanfolyam,leginkább az érdekel,hogy valaki volt-e már és bevált-e?
2009. jún. 23. 16:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
a 2 teljesen más. a tanláskontroll nagyon hasznos, főleg az elmetérkép. nekem az vált be leginkább.
2009. jún. 28. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!