Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Szeretnék még 1 Okj-s szakmát...

Szeretnék még 1 Okj-s szakmát letenni. Azért, hogy ingyenes legyen lehet kérelmet benyújtani?

Figyelt kérdés

most töltöm be a 23-at és szeretnék még 1 nappali tanrendű okj-s vizsgát letenni,lehetséges kérelmet benyújtani? Mivel árvellátásban részesülök és egyedülálló vagyok.

Ameddig lehet képzem magam és tanulok.Most végzek a vendéglátó szakmenedzserivel és szeretnék egy logisztikust vagy egy gyógyszertári asszisztens szakmát letenni.

Ha tudtok valamit a kérelemről linkelnétek? köszi

2012. ápr. 17. 09:43
 1/5 anonim ***** válasza:
csak az első okj lehet ingyenes.szerintem itt kérelemmel semmire sem mész.
2012. ápr. 17. 09:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Keress olyan képzőt, ahol indítanak a Széchenyi terv keretében oktatást. Ezt ugyan nem támogatja a Mü. Hivatal, de ingyenes. Pl: Oktatási és Szakértő Bt. 5125 Pusztamonostor Szabadság u. 12/a e-mail: alsofok@invitel.hu

Úgy tudom, ők különböző városokban indítanak ilyen tanfolyamokat, többek között, Budapesten is.

2012. ápr. 17. 10:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Hogy hogy az első OKJ ingyenes???? Ez komoly?
2012. ápr. 17. 12:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Utolsó, igen.
2012. ápr. 17. 14:47
 5/5 anonim ***** válasza:

De komolyan?Az állam finanszírozza és alanyi jogon jár?

Tehát ha kinézek egy 400ezres tanfolyamot(ami amúgy állati fontos lenne a munkámhoz) akkor csak besétálok és ingyen elvégzem?

2012. ápr. 17. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!