Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Mi a véleményetek a BKF által...

Mi a véleményetek a BKF által szervezett OKJ-s tanfolyamokról?

Figyelt kérdés
Én elsősorban a művészeti ág felé kacsintgatok, ha nem vesznek fel egyetemre OKJ-s képzést szeretnék csinálni, és kíváncsi vagyok, hogy ti mit gondoltok az intézményben zajló tanfolyamokról :)

2012. ápr. 6. 08:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom milyen a képzés. Jövőre már csak 1 év lesz az okj, következő évben pedig megszűnik, és fsz-re lehet majd felsőoktatási intézménybe jelentkezni(ami 2 éves marad). Nem tudom mi lesz okj helyett, de egy év az kevés.
2012. ápr. 6. 09:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne a téma, hogy milyenek a BKF képzései, de engem elsősorban a szakirányú továbbképzések érdekelnének, azon belül a SEO. Nagyon tetszetős az alapján, amit írnak róla, de vajon tényleg részletesen, webfejlesztők igényei szerint is belemennek a keresőoptimalizálásba, vagy ez is csak egy kamuképzés?
2012. ápr. 6. 09:54
 3/4 A kérdező kommentje:

Azért is tettem fel a kérdést, mert én középsuliban elkezdtem egy 2FF-es OKJ képzést, de ugye nem volt még meg az érettségi bizonyítványom és azért lehúztak tőlem minden hónapban 40 ezret, úgy, hogy egy héten egy óra volt és az az egy óra is csak 60 perc.

Utána otthagytam a 2FF-t, de a további díjakat tovább kellett fizetnem, körülbelül 250 ezret... pedig nem is jártam tovább és szerződést bontottam. Szóval félek, hogy megint átvernek...

2012. ápr. 6. 11:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Április 26-án lesz nyílt nap a BKF Szakközépiskolában az OKJ-s képzésekről, szerintem ott minden fontos dolgoz megtudhatsz: [link]

A 2. válaszolónak pedig javasolom, hogy hívd fel a BKF Szakirányú Továbbképzési Központját, mert ott tudnak ilyen jellegű szakmai kérdésekben is segíteni: 06-1-273-2413

2012. ápr. 10. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!