Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Logisztikai szak nehéz?...

Logisztikai szak nehéz? Milyen tantárgyak vannak?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 13:52
 1/4 anonim válasza:

Attól függ hol.

Amúgy nyelvtudás nélkül semmit nem ér.

Okj-s szakon sem (szerintem).

2012. ápr. 4. 16:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Szegeden csinálnám van tanfolyamon és esti képzésben is de nyelvtudásom az nincs bezzeg ezt nem mondták csak, hogy így el lehet vele helyezkedni úgy el lehet:((Meg sorolta , hogy hova mentek dolgozni ezzel a volt diákjai:(
2012. ápr. 4. 20:01
 3/4 anonim válasza:

Hát nem tudom. Én egyetemi diplomával, és közép angollal nem találok munkát. DE ha van targonca vezetőid, úgy már jobban van esélyed, hiába nem tudsz nyelvet. Bár az inkább csak raktári anyagmozgatás igazából, de oda is logisztikai munkatársakat keresnek.

De ha nincs még szakmád, egy próbát mindenképp megér, ha ingyenes persze. Ki tudja, neked lehet összejön.

2012. ápr. 4. 20:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Van már szakmám Tb.Bérügyi szakelőadó de nem tudok vele elhelyezkedni mert 5 év gyakorlat kell:((

Gondoltam hátha ez a szakma jobb de úgy nézem nem

2012. ápr. 5. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!