A 2f iskolával kötött szerződést valóban le lehet mondani 8 napon belül? Valaki tett már ilyet? Tudomásul vették?
Figyelt kérdés
Sajnos voltam olyan hülye, hogy tegnap aláírtam egy ilyen szerződést. Csak utánna olvastam a neten, hogy nem jók, és sok baj van velük. A szerződésben az van,hogy 8 napon belül írásban még lemondhatom.
Ha van valakinek tapasztalata ez ügyben, kérem írjon.
Köszönöm.
2009. jún. 12. 18:37
1/7 anonim válasza:
Valóban le lehet mondani, (ha ez a szerződésedben is szerepel, akkor mindenképpen) minél előbb, annál jobb. Lehetőleg ajánlott levélben tedd, legyen róla igazolásod, hogy mikor adtad fel. Semmiképpen se várd ki a 8 napot, ha biztos vagy már abban, hogy le akarod mondani, mert akkor esetleg kitalálják, hogy a beérkezés számít, vagy valami hasonlót. A helyedben e-mail-t is küldenék és megtartanám az elküldött mappában is magamnak, vagy postafaxot, ahol megtarthatod, hogy mit adtál fel, vagy nem tudom, hogyan lehet ezt bizonyítani, de elég rafkósak tudnak lenni.
2/7 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam én is hogy ajánlva adom fel a levelet, és egy példányt megtartok magamnak. És hétfőn már fel is adnám. Remélem nem lesz belőle bajom.
Köszönöm a választ.
2009. jún. 13. 10:20
3/7 papagenou válasza:
kegyetlen hazudozok, szemét olaszok! a szerződés egy vicc, szo sincs arrol amit az ugynökök beszélnek, senki ne menjen hozzájuk, csak szívni fog!
4/7 A kérdező kommentje:
Nekem még időben sikerült lemondanom, küldtek is utána egy levelet, hogy a szerződést semmisnek tekintik. És visszakaptam a pénzt is.
2010. jan. 12. 08:40
5/7 anonim válasza:
Hát persze. Ha az van a szerződésben,bontható 8 napon belül. Én úgy gondolom egy cégnek is be kell biztosítania magát arról,hogy akikre számít,mert beíratkoztak hogy tanuljanak,el is jönnek a képzésre. Bárhol bármit megvásárolunk, mindenhez tartozik egy bizonyos határidőn belüli garancia, visszavásárlási lehetőség. Ezen túl reklamációnak helye nincs. Teljesen jól csinálják. Amúgy meg ha vki jelzi a problémáját időben, biztos segítenek is a jó megoldásban.
6/7 papagenou válasza:
igen, lelehet mondani csak időben kell. ha időn kívül vagy nehéz az eset hogy ingyen megúszd
7/7 anonim válasza:
Aki alárta azt a szemét, hülye szerződést az sajnos már nem ússza meg ingyen!
Átverés az egész!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!