2012. 02.29. én jelentkeztem TársalKodó nyelvvizsgára. Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
A problémám az lenne, hogy a vizsgajelentkezést a határidőn belül leadtam ( társalKodó angol, középfokú, komplex, kétnyelvû -határidő: 2012.03.03) , a pénzt elektronikus banki átutalással küldtem el 2012.03.02-án (feladás dátuma)(23.000 Ft), de mivel a bank hétvégén nem küld pénzt, ezért a könyvelés 2012.03.05.-én volt. Bizonylatot elküldtem, ezen viszont csak a könyvelés dátuma van rajta ( K&H-nál ilyet lehetett csak kinyomtatni), a feladás nem. A jelentkezésem még nem lett aktiválva.Ilyen esetben kell pótdíjat küldeni, vagypedig nem? Esetleg bankból hozott kivonatot töltsek fel, amin rajta van a feladás dátuma is? Vagy ilyenkor mi a teendő? E-mailt küldtem, nem válaszoltak még, de már csak 4 napom van az utólagos pótdij befizetésére ( ha kell).2012. márc. 7. 21:42
1/3 A kérdező kommentje:
Kérlek segítsetek, mert már nagyon ideges vagyok...pluszpont miatt kéne a nyelvvizsga (érettségi), és mindenképp le kéne tennem...Nem szeretnék lemaradni róla..Legalább értesithetnének hogy ilyenkor mi a teendő. A válaszokat előre is köszönöm !
2012. márc. 7. 21:44
2/3 anonim válasza:
Ha az emailre nem válaszolt a nyelvvizsgaközpont, akkor talán kezdhetnéd azzal, hogy felhívod őket.
3/3 anonim válasza:
Nézz bunkónak nyugodtan, de miért kellett az utolsó pillanatra hagyni? Az ilyet képtelen vagyok megérteni, de mindegy...
Amúgy K&H e-bankból az utalási megbízás érvényesítése után olyan bizonylatot tudsz nyomtatni, amin a feladás dátuma van rajta, nem a könyvelés dátuma, akkor kellett volna figyelni.
Egyébként meg ha e-mailen nem reagálnak egy napon belül, akkor én már inkább nem is vizsgáznék náluk, nálam ez eléggé sokat nyom a "megbízhatatlan" nevű serpenyőben. De ha minden kötél szakad, telefonálj, vagy inkább menj be személyesen az irodába, de semmiképpen se halogasd a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!