Mehetek valamiféle munkanélküli tanfolyamra?
Sziasztok, elsősorban ne ítéljetek el.:(
18 éves vagyok és várandós. Most intenzív érettségire járok 10-edik osztályban. Előtte bolti eladói szakmára jártam, de csak 2 évet és így nem fejeztem be. Azt hallottam hogy vannak tanfolyamok, amik után kapnak valamennyi pénzt. Nincs munkaviszonyom, de pénz nagyon kellene, a férjem munkanélküli, én nem mehetnék ilyesféle tanfolyamra? Nagyon rosszul állunk anyagilag, és a szakmát amúgy is beakartam fejezni. Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!
A
Ha regisztrált munkakereső vagy,és neked meg felelő tanfolyamot inditanak,akkor természetesen jelenkezhetsz rá.
De jól meg kell gondolni,mert ha nem vizsgázol le belőle,ill.a te hibádból nem fejezed be,mindent vissza kell fizetni,nem csak a tanfolyam mellett kapott juttatást,hanem a tanfolyam költségeit is,ami sokszor több 100.-ezer is lehet.
Talán jobban jársz, hogy nem is mehetsz.
Tesóm is elment, be is fejezte 2 hónapja, de a pénzt még mindig nem kapta meg. A másik meg az, hogy tavaly kötötték a szerződést, benne volt az összeg, de azóta ugye csökkent a havi segély és azt is csökkentették a hülyék. Pedig szerződést írtak róla :( de ők bármit megtehetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!