M@x kérdése:
Színész iskolák, gyermekszínész-ügynökségek érdekelnek, írnátok?
Figyelt kérdés
MINDENT, az ÖSSZESET tudni akarom, tapasztalat is jöhet!
Most jött egy nagyon nagy motiváció bomba, és bármi szóba jöhet!!!!
2012. jan. 20. 22:35
11/20 A kérdező kommentje:
Nekem olyan kell ami érdekel foglalkoztat, és nem akarok egyszerű munkás lenni, én ki akarok törni a szürkeségből!
2012. jan. 21. 22:10
14/20 anonim válasza:
Jaj, ilyen hülye álom világban élsz. Ébredj fel.
15/20 A kérdező kommentje:
Aki a TalentBankos linket küldte annak köszönöm, egyébként:
ez nem egy álomvilág, ez egy ÁLOM, és álmok nélkül nincs élet...
Én az álmaimnak élek!
Sokaknak sikerült elérnie. Nekem miért ne sikerülne?
2012. jan. 28. 10:47
16/20 anonim válasza:
Igazad van, azt kell csinálni, amit a legjobban szeretsz, és megtanulni, hogy AZZAL hogyan lehet pénzt keresni...
Mi lenne, ha egyik színászünk sem vállalta volna a színész szakmát, hanem mind bróker és mérnök és vízvezetékszerelő lenne...? Mindenki csinálja azt, ami az Ő DOLGA ebben a világban.
Szívesen a TalentBankot...
17/20 anonim válasza:
Ilyen hülyeségeket akarsz elérni, inkább legyél hegesztő, az újságba mindig keresnek CO hegesztőket az való neked.
18/20 julcsika55 válasza:
Azoknak irom ezt akik negativan gondolkodnak:és akkor mi van hogyha van egy hatalmas álma?? gondolom nektek is volt álmotok és ő dönti el hogy mi lesz vagy milyen szakmát választ !!!És valóra válhat az álma nekem is volt álmom és valóra vált szóval ennyit erről :))
19/20 anonim válasza:
Drága tudomisén ki, aki azt mondta hogy hüjeség a színművészet.Nem tudom a világnak mi kell de az biztos hogy ennek a kedves kérdezőnek nem az a baromság hogy adjon fel mindent mert valami idióta úgy gondolja hogy nem fog neki sikerülni. A segítségedet kérték nem a véleményed. Ha nem tudsz semmi kedveset mondani akkor foglalkozz a magad dolgával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!