Személy és vagyonőri írásbeli vizsga hogy néz ki?
Figyelt kérdés
Kék könyvet kaptam és a hátuljában van 90-91 kérdés ebből lesz tesztlap? Van más is akinek így volt ? és hogy néz ki a tesztlap?2009. máj. 20. 15:35
2/7 anonim válasza:
hy!!Igen abbol lesz a vizsgád 15kérdést fogsz kapni, 5jog, 5szak,5munka és környezet védelem. Aztan ha örtanodás vagy akkpr még benne van a gyakorlati vizsga is értékelö lapokal..na ott minden fejezetböl 2 huzzol.. azaz a személy-és vagyonvédelem alapfeladatok--vagyonöri feladatok ebböl egy egy azaz 2tételed lesz,Testöri feleatokbol 1-1 igy lesz 4tételed de szobelin mar nézik a rátermetséget,beszélökédet és menyire vagy feledat megoldo..
3/7 anonim válasza:
tudom hogy nem aktuális de hátha valakinek jol jönn aki ennyire nem tudja használni a tk-vet:-)
4/7 anonim válasza:
Nekem 77 kérdés van a könyvem végén az elején ilyen feladatok vannak és megoldás is le van írva minden...
a kérdéseket kell megtanulni a végén és a hozzájuk tartozó választ?vagy az egész könyvet és a feladatokat szóról szóra?
nehéz az írásbeli vizsga?
5/7 anonim válasza:
ja igen és ez mi? 5jog, 5szak,5munka
a jogok benne vannak a könyvben vagy lelehet tölteni valahonnan?
úgy fogják feltenni vizsgán a kérdést mint a tanulandó könyvben és nekem le kell rá írni a megoldást?
6/7 anonim válasza:
Na már holnap megtudom a végét...
7/7 Gabesz78 válasza:
Sziasztok!
Hol lehet ilyen kék könyvet szerezni?
(amiben a tudásanyag és a kérdések is megvannak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!