Milyen sulit végez el az, aki múzeumokban idegenvezető?
Figyelt kérdés
Mondjuk aki a terror házában kíséri a csoportot és a fontos helyeken elmondja a történeteket.2011. dec. 16. 18:21
1/2 anonim válasza:
tanulj nyelvet, lehetőleg kettőt mert azzal jól bebiztosítod magadat! van idegen vezetői tanfolyam felnőtt képzésben vagy OKJ-s képzésben megcsinálod és tudj mindent ami a terrorr házában megtalálható! még annál is többet.menj mond h jöttem és ezt meg ezt akarom :D ha szerencséd van (+ a nyelveknek köszönheted) meghallgatnak és már bent is vagy! s ezt a nyelveknek köszönheted!
2/2 anonim válasza:
A múzeumtol is függ.Én 2 ben is dolgoztam.A Terror házában a legtöbb tárlatvezető az idegen nyelvtudáson kivűl altalában történelem tanári ill történész szakos egyetemista, főiskolás volt ,vagy már lediplomáztak.De volt kivétel több is akik más egyetemre jártak pl jog vagy okj s idegenvezetők voltak.Az összes esetben a múzeum történészei tanitják ki őket mikor mit mondjanak,belső oktatás van s mind huszonéves.A Szépművészetí múzeumban a legtöbben a múzeum baráti körének az önkéntesei akik szintén belső képzést kaptak de ott sok a középfokú végzettségű ill a középkorú is mivel önkéntesek.A nyelvtudás itt is előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!