Ha félbe hagyok egy OKJ képzést, a következő még ingyen lesz?
Figyelt kérdés
Az lenne a konkrét kérdésem, hogy ha most fél év előtt félbehagyok egy képzést, (jelenleg 19 éves vagyok, érettségi után egyből elkezdtem) akkor ha később elkezdek egy másikat, az még ingyen lesz, ha 22 éves kor alatt teszem?
Nem tetszett sem az iskola, sem a képzés ahová jelentkeztem így szeptembertől szeretném újra beadni a jelentkezést felső oktatásba. Továbbá azt is szeretném megtudni, hogy ez a "majdnem" fél év levonódik a támogatott fél éveimből?
Próbálok tájékozódni, elnézést ha valamit rosszul vagy érthetetlenül fogalmaztam meg. Köszönöm a válaszokat!
2011. dec. 6. 16:18
1/2 anonim válasza:
Tudom hogy elég régi a kérdés, de a válasz engem is érdekelne! Ha valaki esetleg idetévedne, és tudja a 'megoldást', jó volna! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!