Nyáron leszek 18éves és abba szeretném hagyni az iskolát, és elmenni fizetős tanfolyamra. Lehetséges ez?
Nem kell a munkaügy támogatása.Az kell,hogy legyen aki fizeti a tanfolyamod, és meglegyen a tanfolyamhoz szükséges végzettséged,mert minden tanfolyamnál van egy alapkövetelmény-8általános vagy érettségi.
De hogy állsz a suliban?ha eddig kihúztad azt az egy évet már nem tudod végigcsinálni,hiszen szinte mindegy milyen eredménnyel,de meg lenne e bizid.Azt utána senki nem kérdezi,hányasra érettségiztél, de azt mondhatod egy állásinterjún hogy van középfokú végzettséged vagy érettségid, és már jobban hangzik, mint a 8általános!
én is ezt akartam mint te.sőt bele is vágtam:)
most levelezőn érettségizem.:D
Sajnos úgy adódtak a dolgok hogy jártam egy igen csak könnyű suliba,de át kellett jönnöm egy gimnáziumba,és nem fogok tudni leérettségizni mert nekem nehéz :S És nem szeretnék össze vissza bukdácsolni.
2.válaszoló:
-És neked könnyen belementek a szüleid hogy abba hagyd az iskolát?Nekem nem nézik jó szemmel de bele fognak menni.:)És nem volt ciki kiíratkozni a suliból? hogy te abba hagyod a sulit?
én nem iratkoztam ki mert kirúgtak.(egyszerűen nem jártam be)
de az érettségi akkor is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!