Mi szükséges ahhoz, hogy valaki profi természetfotós legyen? Tanítják ezt valamilyen iskolában/tanfolyamon? A fölszerelést nekem kell állnom vagy az oktatás időtartamára adnak?
Köszi a választ!
A "nem olyan komoly fölszerelés" alatt értsek mondjuk egy bridge kategóriájú gépet, amin sok manuális lehetőség van, vagy inkább egy alap dslr-t?
Az iskola esetében fényképész szakközépre gondoltál vagy van valami speciális azoknak, akik "magasabbra" tekintenek?
én előző
Intermédia művész szak - fotó, videó képzés
Vannak fotóssulik, de ha nincs ez benned "belülről", akkor gyűjtögetheted a papírokat, nem leszel profi soha, ez az illető vérében van avagy nincs. Én ismerek olyat akinek van pár menő fotóssuliból papírja, és mégis teljesen idióta az illető a fotózáshoz, meg ismerek az ellentettjéből is srácot, akinek semmilyen fotós-végzettsége nincs elvileg, mégis mondhatni, kapkodnak utána, annyira talán született tehetesége van hozzá, azt hiszem, nevezhetem így.
Szóval te érzed ...
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Mióta az eszem tudom, fényképezni akarok. Csak nemrég tudtam meg, hogy a nagyapám amatőr fotóművész volt, díja(ka)t is nyert, és akadt még pár más művész is a család azon ágán. Ígéretes vérvonal. :)
A minőségi természetfotózásból meg lehet élni Magyarországon? Milyenek a külföldi esélyek? (A "minőségi" jelzőt nem nagyképűségből használtam, hanem abban a reményben, hogy képes leszek rá.)
Köszönöm!
Leginkább a makrózás érdekel (1 cm-ről leginkább, minél apróbb, annál érdekesebb számomra) és a tájképek. Erre megfelel a bridge (kezdésnek)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!