Második OKJ-s képzésnek számít-e?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Két éve érettségiztem, és érettségi után egyből mindenféle óra nélkül egy 52es kódszámmal kezdődő okj-s vizsgát tettem, majd egyetemre jártam két évet, és mivel ez nem nagyon állt hozzám közel, úgy döntöttem szeretnék egy okj-s szakmát szerezni. 23 évnél fiatalabb vagyok, és ezt az új szakmát nappali képzésben tanulnám (a kódszáma 54el kezdődik).
A kérdésem a következő: ilyenkor már nem lehet ingyenesen részt venni a képzésben, pont az érettségit követő vizsgám miatt, mert ez az új szakma már második szakképzettségnek számít? Illetve ha szakközépiskola technikusi szakán tanítják, akkor is fizetni kell-e érte, vagy ez iskolafüggő? Előre is köszi a válaszokat!
2009. ápr. 23. 20:50
1/2 anonim válasza:
Ha már van 1 okj-s bizonyítványod akkor a másodikért fizetni kell !
2/2 anonim válasza:
Kivétel akkor, ha esetleg az első bizonyítványodat nem iskolaba végezted, szóval ha az elsőt fizetős tanfolyamon szerezted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!