3,5 -es átlaggal van esélyem a főiskolára?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 22. 14:52
1/6 anonim válasza:
Láttam olyan önéletrajzhoz csatolt érettségi papírt, ahol a delikvensnek szinte mindenből 2-ese 3-asa volt és most állam és jogtudományi karra jár... Szóval lehet :)
2/6 anonim válasza:
De nekünk van valamilyen oktatási azonositonk, elektornikusan kezelve vannak az adatok, szerintem ez is. és utána nézhetnek.
vagy milyen régen volt,amit válaszoló mond?
3/6 anonim válasza:
Esetleg, de mindegy, h az az átlag mit jelent: mert ha pl énekből, rajtból, testnevelésból vagy 5, a többiból meg 2-3, az nem éppen jó..fordítva már inkább..De egyeteme válogatja, szóval esélyedaz van, csak nem mindegy, h hová. Sok sikert!:)
5/6 anonim válasza:
jah hát meg kell nézni h milyen tárgyakat számolnak bele a felvételibe de amúgy néhány szakra simán be lehet jutni kettesekkel is... fizetősön meg ált. alacsonyabbak a ponthatárok mint támogatotton
6/6 anonim válasza:
3.5 az érettségi átlagod vagy egy év végi eredményed? Mert ha az érettségi átlagod akkor szerintem csak a fizetős vagy vmi kevésbé népszerű szak jöhet szóba. Esetleg csinálj egy OKJ képzést vagy szintemelő érettségit, nyelvvizsgát!
Ha ez csak egy középsikolás év végi átlagod akkor írj jó érettségit (lehetőleg emelt szint) és bent vagy az egyetemen! Személyes példa!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!