Érdemes elvégezni egy okj-s bolti eladó tanfolyamot?
Ha úgy érzed, hogy ezzel lesz állásod - és tényleg lesz vele munkahelyed, ha elvégzed - akkor mindenképpen érdemes.
Viszont már kiestél ebből a korból, hogy Állam bácsi fizesse neked a tanfolyamot, mondjuk mivel van diplomád, nem tudom, hogy ha mondjuk 21 éves lennél, fizetné-e de, de ez mondjuk esetedben már teljesen mindegy.
Viszont arra kíváncsi vagyok, hogy miért nem a diplomáddal próbálsz meg elhelyezkedni? Írtad, hogy nincs lehetőséged rá, de azért én csak körbejárnék minden lehetőséget, hátha akad munkahely, ahol a diplomáddal érvényesülni tudsz.
Egyébként megkérdezhetem, hogy milyen diploma?
A kereskedelmi végzettséggel sajnos a mai világban semmi vagy!(olvastam van diplomád)! A szakképzett eladó(és más szakmák esetében is) 94.700 ft a minimálbér!Ahol gyakorlaton voltam szintén volt egy diplomás férfi ő is 60 ezer forintért gürizett!
Ha megteheted akkor utazz külföldre,fiatal vagy!Nekem is kereskedelmi végzettségem van és nem kapok munkát 4 hónapja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!