Bér és TB ügyintézői tanfolyamot keresek Budapesten, mit ajánlotok?
www.pallas70.hu
Én most végeztem nyáron
Sokan jöttek vidékről is,mert jó az ára.79 e volt a tanfolyam,10e a modulzáró és 5*10e a vizsga...
nekünk nagyon jó tanárunk volt (2) és konzultációs szakra mentem
Ha olvasod, írnál annyit még, hogy mivel ilyen konzultációs dolgot választottál, hogy működött ez pontosan? MIko jártál órákra, anyagot honnan szerezted, vizsgák mikor voltak? Azok minden tantárgy után voltak?
És a nagy vizsga kerül 10e forintba?
a konzultációsnál egy hónapban 1-2-szer volt óra péntek-szombat 4-4 óra.az anyagot a tanártól kaptuk,tankönyvet nem kellett vennünk.ha jelentkeznél,szerintem konzultációsra menj,mert van olyan is,ami minden szombaton van,illetve van olyan,ami hétközbe 2 délután.nekünk a tanárunk a Barabás Miklós volt és a Gondos Kriszta.Nagyon jó fejek voltak.Azt hiszem jól járnál velük.nem mindenkinek ők a tanáraik azt hiszem.Mondjuk a csoportunk nagyon jó volt,összetartóak voltunk.Mindegyikünknek sikerült 5-ös átlaggal.
A modulzáró a nagyvizsga előtt van,annak kell sikerülnie,hogy mehess OKJ-s vizsgára,az 10 e ft.Az OKJ-s vizsga pedig modulonként (5) 10 e ft,tehát 50 e Ft.A végén 15 vizsga van,de 4 nap alatt lezavarják.
még azt hozzátenném,hogy ez a 15 vizsga összesen 5 modul,csak szét van cincálva.tehát ennyit fizettem azt hiszem:
79 000+10 000+50 000=139 000 Ft összesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!