Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » A 9 hónapos OKJ-s képzés is...

A 9 hónapos OKJ-s képzés is ingyenes 22 év alatt?

Figyelt kérdés
Keresgettem a neten, és találtam egy képzést ami 9 hónapig tart, viszont 135 ezer forint. Valahol pedig azt olvastam hogy 22 éves korig ingyenesek az OKJ-s képzések. Na akkor hogy is van ez?
2011. júl. 21. 12:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Valószínűleg amit találtűl, azt felnőttképzés keretein belül oktatják. Olyan keres, ami közoktatás és az ingyen lesz. Pl. Minerva.hu - én ide jelentkeztem, szintén 9 hónapos képzésre.

Egyébként van olyan szak pl. mérlegképes könyvelő, amit nem lehet közoktatás keretei belül tanulni, ergo mindenképpen fizetős, ha első okj, akkor is.

2011. júl. 21. 12:51
 2/4 anonim ***** válasza:
csak, ha egy gyereket is csinálsz a 9 hónap alatt.
2011. júl. 21. 13:02
 3/4 anonim ***** válasza:
24 éves korig ingyenes, amennyiben nem rendelkezel már egy okj minősítéssel. Amúgy vannak magán iskolák ott fizetni kell, de sok középiskola indít felnőttképzést (okj) és ott ingyenes.
2011. júl. 21. 13:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Kösz skacok! Ezt a minervát megnézegetem.
2011. júl. 22. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!