Műanyag képsík és kereső, rajzhoz. Anélkül is
elsajátíthatom könnyedén, vagy nagyon fontos hozzá ez a
két dolog? Igazából nem tudom beszerezni. :S
Figyelt kérdés
2011. júl. 14. 13:07
1/4 anonim válasza:
ez miféle rajzokhoz kell, művész vagy mérnök??
keress valakit aki a megfelelő suliba jár és érdeklődj nála, ők hol szerezték be. mert ugye ha kell nekik, akkor a tanáruk úgyis javasolt valami helyet, mert azt nem tehetik meg, hogy csak a csoport felének van és úgy oktatnak.
komolyabb papír írószer üzletekben, esetleg művészellátóban kérdezd meg.
2011. júl. 16. 14:37
2/4 A kérdező kommentje:
egy könyv segítségével tanulok rajzolni, és ott írja ,hogy erre a két dologra is szükségem van. Mivel elég jó könyv, hiszek az írónak ,hogy ez kell a rajztanuláshoz mindenképp:) viszont én angliában élek és nem nagyon tudom itt hol tudnám beszerezni. Művészellátokat nem nagyon láttam, az írószer boltban eddig nem láttam, rákérdeztem de nem értették mit akarok:D
2011. júl. 18. 14:18
3/4 anonim válasza:
Azt hiszem, ugyanabból a könyvből tanulunk.:) Én kartonból vágtam ki a keresőket, az átlátszó műanyagot pedig egy átlátszó irattartóból. Kicsit gyenge, az igaz, de ha ügyes vagy, nem fog akadályozni semmiben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.