Szeretnék műkörmös tanfolyamot tanulni, van ennek jövője még, érdemes?
Figyelt kérdés
Gyes alatt szeretném megtanulni az egyik cég levelező oktatásként is tart tanfolyamot és utánna le lehet vizsgázni belőle,érdemes ezzel foglalkozni vagy túl telített ez a szakma is?Jó kézügyességem van a kézműves dolgokban,de fölöslegesen nem szeretnék egy újabb szakmát tanúlni...Segítsetek légyszi,köszi.2008. febr. 8. 20:32
11/14 anonim válasza:
Én is nemrég végeztem el és sajna rá kellett jönnöm, hogy mellékállásban sem olyan jó. 1/4 5-re érek haza 5-re jön az első vendég aki körmöt akar majd a másik a lábát tartja oda és mikor végzek bedőlők az ágyba mint akit agyonvertek.
Mikor én jártam suliba 4 csoportot inditottak és 30 főből állt. 1/2 évente inditanak csoportokat. Számold ki mennyien kerülnek ki körmösként. Jah és ez csak az Alfa Kapos. A többiről nem is beszéltem. Lassan annyimkörmös lesz mint égen a csillag :-)
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,én gyerkőc mellett gondoltam egy pár órás munkára,mert ezt viszonylagte alakítod ki,hogy vagy szabad.Most azt hiszem nem kezdem el,de még mindig látok benne rációt,mert ahogy te is írtad azért van munkád,nem?És ez a nem mindegy.Én olyan szakmával rendelkezem ami szintén kézműves szakma,de ott nem teljesen te osztod az idődet be és a munka mennyiséget,és ha kevesebb munkád van akkor is dolgozol napi 8-11órát minimum...
2008. ápr. 19. 14:39
13/14 anonim válasza:
Hát én azért elvégezném a helyedben. Igen nekem van munkám, de ki tudja meddig.Ezért végeztem el én is a sulit. Ha van olyan barátiköröd akik hozhatnak vendégeket akkor nincs semmi gond. Nekem például az egyik volt modellem hozza a barátnőit akiknek körmöt kell csinálni. Mondjuk igaz én otthon csinálom tehát nem csinálom sokért. De jó az a kis plusz is.
14/14 anonim válasza:
hát meg azért is kerenek olyan sok helyre pedikűröst,mert sokan nyitottak szalont és úgy gondolták,h majd leteszik a műkörmös sulit és nyitnak szalont,majd bent dolgozik nem kell fizetni alkalmazottat,de 1 idő után rájönn,h uncsi mindig ugyanazt csinálni,görnyedni,inkább átadom vendégkörömet másnak!am meg azért leteheted mert mellékállásnak jó,mikor kb. mikor ráérsz aktuális napon betéved 1 napra 5-6 fő vagy kevesebb!már az is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!