Balassi Egyetemi elõkészítõ, valaki tud róla valamit?
Figyelt kérdés
Szeretnék erre az elökészítöre járni, külföldön élek.
De nem tudom mikor kell jelentkezni, pontosabban hogy,
és hát hogy ezt a befizetést satöbbi mikor hogyan.
Mert valamit ír hogy a beíratkozásnál..
Akárhogy, ha valaki tudja akkor kedves lenne töle ha nekem elmesélné, mert én teljesen össze vagyok zavarodva...
Ha talán valaki aki nem tudja mi, és akkor is szeretne segíteni, itt van a link:
2011. márc. 18. 20:29
1/3 anonim válasza:
Szerintem a pontos es hiteles valaszert lepj kapcsolatba veluk az altalad belinkelt oldalon talalhato telefonszamon vagy email-cimen.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát ez van p´robáltam öket felhívni, kb 3-4 szer válasz nélkül, azért most nem tudom öket mindennap hívogatni külföldröl.
ìrtam is nekik, de nem adtak megfelelö választ, hát gondoltam talán valaki itt, tudna segíteni
2011. márc. 19. 19:11
3/3 anonim válasza:
Hat szerintem ne add fel, esetleg kezd el hivni ezeket is, majd csak felveszi valaki es tovabbkapcsol valakihez aki tud valaszolni a kerdeseidre: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!