3d modellezés és animáció egyetemen?
Figyelt kérdés
üdv!
van lehetőség budapesten egyetemi vagy egyéb "hivatalosabb" végzettségű oktatás keretében 3d-s modellezést és animációt tanulni (lehetőleg autodesk maya vagy 3ds max)?
egyetemen van ilyen szak? olyan képzésre gondoltam, amivel elmehetek külföldre is dolgozni (tehát ér valamit). leginkább a film-iparra gondolok, vagy 3d-s "illusztrátorra".
2011. febr. 3. 15:18
1/3 anonim válasza:
Pesten nem tudom, de a Kaposvári Egyetem Művészeti Karán a képanimátor szakirányon van ilyen lehetőség, sőt kötelező a 3D-s animáció és számítógépes játéktervezés tantárgyak.
2/3 Cintai válasza:
Hello!
Én is modellező sulit keresek Pest környékén, nem tudtok Kaposvárnál közelebbit? :)
3/3 Hawke válasza:
Üdv,
Elvileg a BKF-en van animáció, ahol 3D modellezést is lehet tanulni. Sajnos nem tudom, hogy mennyire jó, nincs tapasztalatom, se ismerősöm, aki nyilatkozhatna, de számomra első ránézésre elég meggyőző. Érdemes rákukkantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!