ECDL-re el lehet menni úgy, hogy nem járok tanfolyamra? A vizsga nehéz?
Figyelt kérdés
21 éves egyetemista lány vagyok, II.évfolyamos gazdaság és menedzsment hallgató. Mindenhol, ahol állásokat keresgélek, kérik ezt az ecdl-t. Nekem sajnos nincs rá pénzem, de a barátom nagyon jó belőle. Elmehetek úgy vizsgázni, hogy nem jártam sehova sem tanfolyamokra? nincs rá 100ezrem..2011. jan. 23. 21:54
1/5 luciferko válasza:
Igen lehet! Regisztrálsz, s kiváltod a vizsgakártyád, majd az általad kiválasztott vizsgaközpontban jelentkezel a kiírt vizsgákra.
Én is így csináltam anno.
A regisztráció pontosan már nem tudom hogy ment, azt hiszem csak bementem egy ilyen vizsgaközpontban, ott adtak jelentkezési lapokat, ill. csekket
2/5 luciferko válasza:
A www.ecdl.hu weboldalán megtalálod az akkreditált vizsgaközpontokat, s a következő vizsgák időpontjai. Annak idején volt diákkedvezmény, arra kérdezz rá, hogy van e még
3/5 philip007 válasza:
Szia! Én a 7 modulos vizsgarendszert csináltam. Számomra legnehezebb az Excel és az aztán az Access volt. Excelből fél évet gyúrtam rá, másodszorra sikerült. A többi vizsgák könnyebbek voltak. De megvan! :) :)
5/5 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ez az ecdl-féle vizsga egy nagy vicc :) Nagyon könnyen meg lehetett csinálni. Bár én akkor 16 voltam (most 22), egy idősebbnek már talán (nem biztos) nehezebben menne.
Viszont tényleg sok helyen kérik, érdemes megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!