Hogy tanuljam meg az Adobe Illustrator CS4 használatát?
Az itt felelhető képet próbálnám lerajzolni, de olyan elkeseredéssel tölt el, hogy sehogy sem bírom, és nem az alakzatok, könyvek asztal gép, stb megrajzolása jelent gondot hanem ezek a speckó effektek amik miatt olyan jó a kép...
Angol videót néznem tök fölösleges mert 10%-át értem csak :S
Mit csináljak mert nagyon el vok keseredve :S (bár tudom hogy nem 1 napos lenne, de akarom...)
17/F
Próbáltam neked magyar nyelvű e-bookot keresni, de csak angolul találok ingyeneset. Videón tényleg nehéz az angolt megérteni, de könyvből olvasni egészen más. Keresel egy online szótárt, a könyvben lépésről lépésre leírnak mindent, ha angol nyelvű eszköztárad van, hipp-hopp megtalálod, amire szükséged van.
Nézd meg például itt:
vagy itt *****
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Köszi megnézem :) ,
de ha még tud vki segíteni az írjon...
vagy hol tudok ilyen tanfolyam a könyvben illustratoros könyvet cs4-be vagy cs5-be, mert csak cs3-ra találtam, az meg már régi, de megvenném...
Nem régi már a cs3-as ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!