Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Jogsit ha január 8-án elkezdem...

Jogsit ha január 8-án elkezdem kb mikorra lesz kész ha nem bukok 1xsem? és kb mennyibe fáj?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez függ attól is,hogy mennyit kell vezessél. De alapoktól kezdve kb 3-4 hónap.
2011. jan. 3. 12:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Nekem is tervben van a jogsi, kérdeztem tesómat, ő olyan két éve csinálta. Olyan másfél-két hónap volt a tanfolyam, aztán elkezdett vezetni, és csak mikor már úgy 3 hete vezetett (attól is függ, mennyit érsz rá te meg az oktatód), akkor kért az oktató forgalmi vizsgára időpontot, és arra úgy másfél hónapot kellett várni. Szerintem sulifüggő, de én inkább 4-5 hónapot mondanék.

És számolgattam is, bár még tavalyi árakon, ha minden elsőre megvan, és nem kell pluszórákat venned (ami azért nem túl gyakori, amennyire tudom), akkor olyan 150 körül van.

2011. jan. 3. 12:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Attól is függ h mennyire húz le az oktatód. Egyszer sem buktam, minden simán ment, mégis sok pótórám volt. Aztán összeszedtem magam kiáltam elé h vizsgázzunk, mert azért jöttem. Aztán azonnal lett jogsim 2hét múlva. Sajnálom h eddig húztam az időt.

Nekem 210ezer volt. ( benne van a buszköltség is, mert másik városba kellett bemennem )

2011. jan. 4. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Én már 32 múltam amikor letettem a jogsit májusban.

Októberben kezdtem,egyedül a forgalmi vizsgát kellett ismételnem,sajnos harmadszorra sikerült.

Nagyon sok +órát vettem,olyan 300-350ezer között van nekem.:(

Oké nem ment könnyen,de az oktató is lehúzott rendesen.:(

Ahogy hallom(utólag)másokat is.

Ha elsőre sikerült volna minden,és nem kellett volna +óra akkor olyan 170ezer körül lett volna,ebben bent van az orvosi is.

Vidéken drágábbak az iskolák,főleg a kisebbek.

Május óta 15ezer km. vezettem,többször jártam külföldön,és a fővárosban is,és mindig egyedül.

Az első hónapban még kicsit nehezen ment a vezetés,csináltam kisebb hibákat,de egyik se volt úgymond életveszélyes.

2011. jan. 5. 11:36
 5/5 anonim válasza:
Ahogy már mások is írták, nem mindegy vidék vagy főváros. Én friss jogsis vagyok, a jézuska hozta, nekem kb. 150-be volt. Alapból minden vizsgával 100 lett volna, de a rutinból a kötelező 9 óra helyett 16 lett, a forgalomból meg 20-ból 34 és ez óránként 1900-be fájt. Viszont minden vizsgám elsőre meglett. Szeptember elején kezdtem, tény, hogy az utolsó héten minden nap mentem és így lett meg Dec. végére!
2011. jan. 8. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!