Csinos fiatal lánynak megéri pincér tanfolyamra menni?
ha Magyarországon akarsz elhelyezkedni sztm megélni nem lehet belőle vm jól..
szval mellette angol nyelv külföldre úgy a jó ..!
tehát sztm nem érdemes csak azért mert csinos vk pincérnek menni
a tanfolyam elég kemény, én szakácsra járok, de a pincéreknek sokkal több anyag van, nekik azt is kell tudni amit nekünk, plussz még egyéb dolgokat.
viszont jó eséllyel el tudsz helyezkedni, keresni is jól fogsz, azt nem tudom mennyre nehéz, de sztem, ha belerázódsz, akkor már nem annyira.
de én is azt javaslom, hogy mellette angolt mindenképpen tanulj.
Nagyon is megéri szerintem! Jövőre énis elkezdem a pincért,gondolj bele kimész egy tenger járo hajora és ott nagyon sokat keresel!:) Főleg ha sszép vagy még sok borravalót is adnak;):D Meg különbözző szórakzóhelyeken ahol hires fellépők vannak te ugyan ugy megnézheted,ráadásul ingyen és csak a kaját kell kivinned vagy ilyesmit
szerintem minden képpen megéri!
Fontos kérdés a "megéri-e" mellett: van-e kedved hozzá?
Ha van, akkor jól fogod csinálni és jó lehetőségek fognak megtalálni.
Szerintem mire elvégzed azt a bizonyos "pincér tanfolyamot", addígra már nem is lesz meg a helyed ott az nagy távoli szuper Németországban.
Arról már nem is beszélek, hogy egy tanfolyam egyelö a semmivel. A pincér, avagy szebben kimondva: felszolgáló, az egy szakma. Van, aki évekig tanulja. Aztán még évekig gyakorolja is. Nem tanfolyam kérdése.
Menj el egy úszótanfolyamra - aztán egy nemzetközi versenyben rögtön álljad meg a helyedet!
A kérdésed valószínüleg nem is a szakma szeretete, vagy az az iránti érdeklödésedböl fakad, hanem mert még tájékozatlan vagy. Azt hiszed, hogy egy tanfolyam elvégzésével majd rögtön Németországban pincér lehetsz?
Egyáltalán milyen pincér szeretnél lenni? Kávéházi? Sörözöi? Èttermi? Bár-béli?
Tudod a nyelvet? Az ÖSSZES német nyelvet? Merthogy Németországban minden 20 km után más és más németet beszélnek. Még az azonos tárgyakra is esetenként más-más szót, kifejezést használnak a dialektustól függöen.
Szóval kedves kérdezö! Gondolkodjál el az ötleteden, mert nem eszik olyan forrón a kását!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!