Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Ha az e-titánban befejeztem a...

Ha az e-titánban befejeztem a b125-ös tananyagot és a vizsgafelkészítő is 100%, mi a következő lépés? Nem látom a kresz vizsga indítás lehetőségét benne. Vagy ilyenkor az autósiskolát kell már keresni hogy adjon vizsgaidőpontot?

Figyelt kérdés

tegnap 09:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Nálunk mikor mindennek végeztünk, be kellett menni a suliba megbeszélni, hogy mikorra akarunk vizsga időpontot, melyik napok jók/nem jók, és ők kértek nekünk KRESZ elméleti vizsga időpontot. E mailben írták meg, hogy mikorra sikerült kapni és hová kell menni. Aztán az elméleti vizsga után megint be kellett menni, akkor meg megbeszéltük, hogy milyen kocsin akarok tanulni, kit akarok oktatónak etc, és hogy jó, majd az oktató telefonál, ha kezdhetek. Szerintem ha bemész a suliba, azzal rosszat nem csinálsz:)
tegnap 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!