Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Melyik szobafestő tanfolyamot...

Melyik szobafestő tanfolyamot ajánljátok?

Figyelt kérdés
Felnőttképzésről van szó, teljesen kezdő vagyok és Budapest környékén keresek tanfolyamot, de rengeteg helyen hirdetik. Van itt olyan aki elvégezte valamelyiket és tudná ajánlani?
jan. 2. 18:54
 1/2 anonim válasza:
45%
Szia! Én a Géniuszplusznál voltam 2021-ben egy 8 hónapos képzésen 3 hétvége/hó. Van elmélet(Budapesten) meg gyakorlat(Pesten és Esztergomban) adnak róla OKJ-s bizonyítványt amivel számla képes is vagy. A főbb dolgokat megtanítják ott de szerintem a lényeges dolgokat a többi festőtől tudod megtanulni. Nekem megérte meg csinálni, azóta többszörösen vissza hozta az árát. Azóta nem tudom mennyit reformáltak az oktatáson de ahogy nézem 3-4 hónapos képzések vannak most náluk. Én őket ajánlom mert sikerült benne el helyezkednem és ha jól tudom az osztály társamnak is sikerült elvállalni utána munkákat.
jan. 8. 23:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
jan. 9. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!