Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Biztonságszervező képzést...

Biztonságszervező képzést megéri megcsinálni?

Figyelt kérdés

Biztonsági őr vagyok évek óta, és mellette jogot tanulok egyetemen. Az egyetemnek nem mostanában lesz vége, de addig sem akarok végig sima vagyonőr maradni. Volt már kétszer is, hogy beadtam területi vezető pozicíóra az önéletrajzomat(volt, hogy cégen belül is), de nem jutottam feljebb egyszer sem. Ha meglenne ez a papírom, akkor több esélyem lenne?

Kombinált fegyverismereti vizsgám már van. Számítógépes rendszerkarbantartó az egyik szakmám, tehát excelhez meg ilyeneknekhez is értek(egyetemen is van infó órám, meg a vezénylést is én írom jelenleg is a munkahelyemen). Jogsim is van. Szóval szerintem még talán ezzel lennék kicsit ,,több" a szakmában. Mit gondoltok? Megéri? 160 ezer forint lenne + vizsgadíj. Online lenne az egész, csak vizsgázni kéne bemenni, de nem sok mindent kéne tanulnom, mert nagyon sok jogi része megvan a dolognak.

Aki letette az jutott vele előrébb?

tegnap 14:30
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!