Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Biztonságszervező képzést...

Biztonságszervező képzést megéri megcsinálni?

Figyelt kérdés

Biztonsági őr vagyok évek óta, és mellette jogot tanulok egyetemen. Az egyetemnek nem mostanában lesz vége, de addig sem akarok végig sima vagyonőr maradni. Volt már kétszer is, hogy beadtam területi vezető pozicíóra az önéletrajzomat(volt, hogy cégen belül is), de nem jutottam feljebb egyszer sem. Ha meglenne ez a papírom, akkor több esélyem lenne?

Kombinált fegyverismereti vizsgám már van. Számítógépes rendszerkarbantartó az egyik szakmám, tehát excelhez meg ilyeneknekhez is értek(egyetemen is van infó órám, meg a vezénylést is én írom jelenleg is a munkahelyemen). Jogsim is van. Szóval szerintem még talán ezzel lennék kicsit ,,több" a szakmában. Mit gondoltok? Megéri? 160 ezer forint lenne + vizsgadíj. Online lenne az egész, csak vizsgázni kéne bemenni, de nem sok mindent kéne tanulnom, mert nagyon sok jogi része megvan a dolognak.

Aki letette az jutott vele előrébb?

dec. 26. 14:30
 1/2 rewqrewqrewq válasza:
Ha felesleges időd engedi tedd le ... ám sok értelme nincs. 30 éve vagyok vagyonőr. Vidéken is .. fővárosban meg főleg ... csak azt láttam mindenütt, hogy a valóban vastag keresetű őrmelókra xy nagyhal az rokonait, barátait ülteti be. Eleve szinte mindegyik vagyonőr cég legtetején egy rendőr vagy egy katonai tábornok ül. Emiatt is van sok cégnél rendőr múltú felső vezető, szervező, fizetést osztó ember. Ha izomember vagy az előny sok helyen ... de hátszél nélkül nem lesz karrier. Szép a jogtanulás de minimum valami nagy vállalatnál kellene bizt. igazgatónak lenned h az iskoláidra megfelelő pénzt is kapjál. Már előre jelzem ... esetleg ha a későbbiekben találsz majd valami neked megfelelő őr melót ... aztán kiderül h a neked dirigáló meg egy képzetlen tízen éves fél éves őr papírral.... ne legyél majd ideges.
jan. 3. 04:18
 2/2 A kérdező kommentje:

Persze, tudom hogy a legtöbb helyen így van. De például ahol most dolgozom olyan a területi vezető, hogy nem is ért semmihez kb. Nem tudja az alapvető jogot, nem ért az Mtk-hoz egy cseppet sem, stb. Szinte csak arra jó az az ember, hogy hatalmas hülyeségeket beszéljen, és ez a felettesem. Sosem volt hivatásos(kérdeztem tőle), azért került ebbe a pozícióba, mert megvan neki ez a szervező vizsgája, meg van jogsija. Előző munkahelyemen szintén hasonló főnököm volt, sőt az még le is nyúlt a fizetésünkből állandóan(Mert borítékban kaptuk), de az is csak hülyeségeket tudott beszélni, joghoz nullát értett, őrzéshez még jobban, és ő sem volt rendőr/katona. Egy cég volt, ahol a területi vezetőm diplomás volt, de őt meg egész hónapban max egyszer lehetett elérni, mert amúgy meg a telefont sem vette fel. 😂

Területi vezetőtől jobb pozícióròl meg úgysem álmodozom, mert mint írtad oda tényleg csak rokon/haver ülhet.

jan. 3. 05:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!