Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Biológia érthetően tanfolyam?

Biológia érthetően tanfolyam?

Figyelt kérdés

Nem lehet sehol releváns információt találni róla, ami nem véletlen. Mindenhonnan leszedték amit írtam és csak a pozitív vélemények maradnak. A saját facebook csoportjában lehet csak véleményt olvasni, ami szintén csupa pozitív, vajon miért.

Én a csak tananyag opción vagyok, ami valamennyivel olcsóbb, de akik a jelenlétit választották sem járnak már be, mert úgyis fel lesz töltve később és van a csoportban egy doksi, ahol lehet kérdezni, amit óra elején megválaszol, de nem nagyon szokta részletezni, volt hogy valaki jelezte hogy utána sem értette és tovább léptünk.

Van egy előre feltöltött ppt sor ami kb a 4 mozaikos tankönyv csak itt ott egy két megjegyzéssel kiegészítve, de minden példa és kép megegyezik és ha a könyvekkel együtt használod akkor ki van neked vázlatolva kb, szóval nem vitte túlzásba.

A tanfolyam alapoktól van hirdetve, de van hogy diákat ugrik át azzal hogy ezt úgyis vettük tagozaton, majd átnézzük, szóval ez a feltétel sem teljesül.

Összefoglalva, ezek alapján mindenki tud mérlegelni akar e venni négy mozaikos tankönyvet 100ezerért egy két megjegyzéssel kibővítve vagy sem. Nekem utólag nem érte meg, de mindenki döntse el maga

tegnap 20:01
 1/1 anonim ***** válasza:
68%
Hú...de jó, hogy végül nem jelentkeztem, pedig gondoltam rá és nézegettem én is, de ezek alapján jól döntöttem.
tegnap 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!