Soós Noémi Biológia Érthetően tanfolyama?
Én csak a személyes tapasztalatom szeretném megosztani, mert láttam mindenki a ChemBio Facebook csoportban érdeklődik a tanfolyammal kapcsolatban, aminek az adminisztrátora ugye Noémi és így nem túl szerencsés.
Én csak tanfolyam opción vagyok jelenleg nála és hiába olvastam utána amikor beiratkoztam én is csak a Facebook csoportban olvastam kritikát és persze csak jókat.
Én közép szinten tettem korábban biosz érettségit és ez a tanfolyam ugye úgy van hirdetve, hogy teljesen az alapoktól indul.
Az óra úgy zajlik, hogy van egy PPT, amit Noémi kb felolvas, mond hozzá pár kiegészítő információt és közben lehet kérdezni, de nem nagyon szokott senki. Jelenleg akik a teljes tanfolyamot választották azok sem járnak már be, mert úgyis fel van töltve utána. Van egy doksi a Facebook csoportban, ahova lehet írni kérdéseket és ezt az óra elején megválaszolja.
Nekem a problémám az az, hogy a ppt sor az konkrétan a mozaikos könyvek rövidített vázlata. Úgy mindenestől. Képek, példák minden. Csak más csomagolásban és ki van emelve a lényeg, meg hogy mi az ami új, de a könyvet kapod, csak röviden vázlatosan. Ugyanaz a szöveg, néha 1-1 fejezet felcserélve, de felismerhető, hogy csak ki van írva.
Volt hogy valaki nem értette az ozmózis fogalmát és Noémi egyszer elmondta neki újra, mondta hogy még mindig nem érti és mondta, hogy ő nem tud ezzel már mit csinálni és haladtunk tovább.
Az egyszerűbb részeket teljesen átugorja, mondván tagozaton azt úgyis vettük, de ugye alapoktól van hirdetve a tanfolyam, szóval ez nincs meg.
A bonyolultabb részekbe sem megy bele túlzottan, elmondja ha valaki kérdez akkor jobban belemegy, de magától kb felolvassa csak a ppt-t és otthon megtanulod, ami rajta van.
Szóval összegezve megveszed a 4mozaikos tankönyvet 100ezerért, csak más köntösben. Szóval, ha nincs kedved kivázlatolni, akkor eldöntheted megér e neked 100ezret vagy sem.
Hogy mi? 100 000 Ft ez a tanfolyam?
LMAO
Én autodidakta módon készülök az érettségire.
Itt vannak fent a videói amely az érettségi készít fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!