Mi a tapasztalatod törisuli nevű emelt történelem érettségi felkészítőről? Megéri megvenni?
Figyelt kérdés
Állítólag egy olyan tanár tartja aki vizsgáztat emelt szinten.tegnapelőtt 08:10
1/2 anonim válasza:
Én befizettem rá, de nem sok haszna volt. A feladatokat egyedül is tudod gyakorolni, a megoldókulcs alapján pedig ki tudod javítani.
A szóbelinek sem láttam sok értelmét, érdemben nem tett hozzá a teljesítményemhez, ugyanolyan volt kb mintha otthon magamnak felmondanám. Egy két mondatot hozzáfűzött, de elég unott volt, és általában rohant tovább a Tanárnő.
Szóval nekem nem jött be, ha megveszed a Boronkay féle kidolgozott válazlatokat és megtanulod azzal többre mész
2/2 anonim válasza:
Ja és a szóbelinél ő ad meg havi 1-2 napot(mindig hétvégén) amikor felelhetsz, és ha az neked pont nem jó, akkor az annyi volt, nem ad máskor lehetőséget. És ugye sok diák van besűrítve 2 napra, tehát simán lehet hogy neked nem lesz jó az időpont. A pénzt meg ugye ugyanúgy megtartja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!