Ha elfelejtettem az E-Titán felhasználónevemet, mit csináljak?
Az baj, akkor hanyagold a jogosítványt is, hogyha ennyire érdekel csak a dolog. :)
Kérdésedre a válasz: ->
Belépsz az E-titán rendszerbe a belépési felületre, ahová a felhasználói nevet és jelszavat kell beírni, majd ott van alatta a Bejelentkezés gomb, és alatta az "Elfelejtette a jelszavát?" gomb.
Értem, akkor ebben az esetben vagy az autósiskolának szólj, vagy az E-titánnak. Először az autósulinak inkább, ők megmondják mit csinálj.
Tipp: Telefonban Jegyzetként, vagy Jegyzettömbben számítógépben mentsd el saját magadnak az ilyen dolgokat. Akár a jelszót is, ha mindenhol mást használsz és nem ugyanazt. Javaslom a Chrome böngészőt, én például elszoktam menteni a jelszavaimat. Cookie-kat, böngészési előzményeket stb törölni szoktam időnként, de a jelszavakat nem, és így nincs ilyen probléma. :) Ez is egy megoldás lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!