Hogyan lehetséges ez?

Figyelt kérdés

Januárban volt 2 éve, hogy letettem a kresszt, ennek ellenére mégis vizsgázhattam forgalmiból múlt hónapban 1x, meg holnap lesz a harmadik vizsgám.

Az oktató azt mondja, nem lehet,hogy kicsúsztam, különben nem tudnék vizsgázni. (Tisztán emlékszem, hogy 2022 januárjában tettem le a kresszt). Jogszabály írja elő, hogy 2 éve van rá mindenkinek a sikeres kressz vizsga után.

2024. aug. 5. 22:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Elvileg tényleg ki csúsztál az időből, de valamiért nem blokkolják a vizsgára jelentkezést. Ha most átmész a vizsgán, remélem azért megkapod a jogosítványt is. Úgy lenne igazságos szerintem, ha ilyen esetben nem lehetne jelentkezni forgalmi vizsgára.
2024. aug. 6. 06:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
A covid miatt van ez nálad, ott adnak plusz fél évet.
2024. aug. 6. 07:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, tényleg a covid. De nem csak az, mivel az fél év csak (ha csak ez lenne, így is kicsúsztam volna), de azt mondta az oktató, volt másfajta leállás is (több is).
2024. aug. 6. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!