Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Online/tantermi kresztanfolyam...

Online/tantermi kresztanfolyamra jelentkezzek?

Figyelt kérdés
aug. 4. 19:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt válaszd, amelyik kényelmesebb számodra. Én online-t csináltam, mert otthon kellett lennem/suliba kellett járnom, így magamnak oszthattam be az időmet. Van, akinek segít, ha tanár magyaráz...
aug. 4. 22:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Alapvetően tantermire szerettem volna jelentkezni mindig is, de elgondolkodtam, hogy az online verziót viszont többször meg tudnám nézni, ezért bizonytalanodtam el. Vagy nincs benne semmi plusz, amit a kreszkönyv ne tartalmazna?
aug. 5. 00:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Annyira sok az anyag, hogy nekem nem volt időm semmire kétszer, de a próbavizsga nagyon hasznos volt, az nagy előnye az online verziónak.
aug. 5. 07:56
 4/10 A kérdező kommentje:

"Annyira sok az anyag, hogy nekem nem volt időm semmire kétszer"

Időkorlát van, vagy ezt hogy érted?

aug. 5. 09:55
 5/10 anonim válasza:
Én tantermire jelentkeztem, nekem sokkal egyszerűbb felfogni a törvényeket ha valaki elmagyarázza a lényegüket és nem én kell olvassam a hivatalosan megfogalmazott szövegeket.
aug. 7. 10:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Az online anyagon van időkorlát, de nem vészes. Én csak be akartam fejezni hamar, de mindent részletesen elolvastam, értekmeztem, minden videót megnéztem, így 3 hónap lett. Mivel asszem 2 évvel a kezdete után már le kell tenni a kresz vizsgát, és én a gyakorlati órák miatt aggodalmaskodtam, (mikorra kapok először időpontot, hetente hányszor tudok majd menni, egyáltalán ügyes leszek-e és befehezem 30 óra alatt, vagy 90-re van szükségem...) ezért nem tudtam húzni az időt azzal, hogy még egyszer végigmenjek az elméleten. Viszont a próbavizsgát százszor újracsináltam.
aug. 7. 10:53
 7/10 A kérdező kommentje:

#6 köszönöm a kifejtést

#5 én is így vagyok vele, neked is köszönöm :)

aug. 7. 10:59
 8/10 anonim ***** válasza:
én vén vagyok, de nekem bejött az online, a saját tempó. ráadásul még akkor csináltam, amikor még igen gyerekcipőben járt a dolog. meg is lepődtem, hogy a vizsgán már 19"-os érintőképernyőket kell maszatolni a válaszokhoz. régebben még kellett tudni hozzá írni.
aug. 7. 17:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Én az a típus vagyok, aki jobban tud tanulni ha személyesen hallja, látja a dolgot, tud kérdezni, stb. Úgy tudom, bizonyított is, hogy a személyes interakciót, kézírást, jegyzetelést, rajzolást, tehát aktív tevékenységeket magába foglaló tanulás hatékonyabb, mint a passzív befogadás.Én ezért, ha időmenedzsmentem engedné, tantermi tanfolyamot választanék.
aug. 11. 10:30
 10/10 A kérdező kommentje:
#9 igen, már elköteleződtem emellett, most a következő kérdőjel, hogy nem találok a közelemben olyan autósiskolát, ami indítana személyes oktatást (bár biztos csak elkerültem ezek hirdetéseit valahogy)
aug. 11. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!