Az alábbi hipotézis mennyire lehet könnyen alátámasztható/illetve a szakdoga címéhez kapcsolódóan elindulhatok ezen az irányon? (Legelső szakdolgozatom lenne)
Figyelt kérdés
Téma Jelenkori nevelési/oktatási problémák.
Jelenleg arra gondoltam, hogy a téma "gerince" lehetne az okos eszközök használata, mennyire jó/nem jó az oktatásban,nevelésben.
A kutatómunka alapja folyóiratok, irodalmak és felmérések lennének.
A hipotézisem pedig, az lenne, hogy a jelenkori okos eszközök nagy mértékben károsak a jelenkori fiatalok tanulmányaira.
2024. febr. 5. 13:07
1/4 anonim válasza:
Az eszköz helyett, az eszközhasználat módja és tartalma lehet a negatív szerintem.
2/4 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, csak nem jól fogalmaztam, bocsi :)
Köszönöm!
2024. febr. 5. 14:12
3/4 anonim válasza:
Én ezt még leszűkíteném korcsoportra. (Kisgyerek vagy kamasz például.)
4/4 anonim válasza:
Attól függ milyen módszerrel szeretnéd a hipotézist alátámasztani. Ha statisztikai módszerrel, akkor a "nagy mértékben káros" az nem elég konkrét. Ha átírnád arra, hogy az "Az okoseszközök napi használati ideje rontja a diákok iskolai teljesítményét", ezt már például vegyes kapcsolattal lehetne vizsgálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!