Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Ha ecommercel szeretnék...

Ha ecommercel szeretnék foglalkozni kiket ajánlotok, hogy náluk tanuljak? Ecom tesok kurzusát megvette már valaki?

Figyelt kérdés

jan. 16. 21:25
1 2
 11/13 anonim válasza:
Ha nem beszélsz c1 angolt és nem külföldi jogszabályok szerint akarsz felépíteni egy vállalkozást akkor miért ne azoktól tanulnál akik magyarul beszélnek? Én elég szkeptikus voltam az elején mert azt hittem nem lesz semmi benne, aztán pedig nem győztem jegyzetelni annyi mindent elmondtak.. Én igaz nem régen, Decemberben tudtam elindulni az első webshopommal de fogalmam sincsen mikor tudtam volna ha nem fogják végig a kezem a fiuk.. ez az en velemenyem es en 38 vagyok és van mellette munkám és gyerekem..
jan. 18. 15:33
 12/13 Leveltetu ***** válasza:

Nem tudom kik az Ecom tesok, en nagyon jol beszelek angolul , es mar regebb inditottam egy webshopot, megvettem egy ecommerce oldalt (template), majd egy baratomat megkertem telepitse az en weboldalamra (ugyanis nekem semmi tapasztalatom nem volt ilyen teren). Onnantol youtube es mas anyagok segitsegevel megtanultam kezelni, bearazni, akciozni, feltolteni, rendezni az arut, fizetes beallitas, kartya es banki fizetes stb...lehet, hogy egy szakavatott kurzussal hamarabb ment volna de igy en epitettem fel, mindent tudtam rola, es mindent ki tudtam javitani ha valami nem ugy ment ahogy kellett volna.

Ha kivancsi vagy es elkotelezett, na meg tudsz jol angolul akkor magadnak is felepitheted (igaz sookal tobb idobe telik).

Mar nem csinalom, de akarmikor ujra tudom kezdeni mert mar megvan a tudas es minden anyagom hozza (az oldalt megtartottam, igy barmikor barmilyen online aruhazat letrehozhatok belole, atprofilalva).

Nem a vilag vege megtanulni, de nagyon sok ido es energia fog ramenni amig mindent tudni fogsz kezelni benne)

jan. 22. 07:18
 13/13 PMC Wagner válasza:

Csak azt magyarázzátok meg akik itt irogatnak hogy megvették és milliomosok lettek. Akkor van egy webshopotok ugyebár. Miért van az hogy egyikőtők, ismétlem egyikőtők sem linkeli azt? Bsszus az volna a cél hogy minél többen megtalálják és hátha itt is találtok vevőket. Ez alap marketing, elvileg ezt tanítják nektek nemde?

Megmondom őszintén mit gondolok amire pénzt is mernék rakni.

Ha nem vagytok bérkommentelők mert szerintem az vagy! Az összes ilyen választ egy ugyanozon ember írogatja, hisz ugyan abban a stílusban vannak fogalmazva.

ha nem így van bizonyítsátok. Linket a shopotokról, legalább privátban és megígérem vásárolni is fogok!

febr. 14. 23:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!