Szerintetek melyik a jobb vagyonőri iskola?
Szeretnék egy személy és vagyonőri igazolványt, hogy mehessek a criterionhoz dolgozni.
Utána néztem és ezt a két vagyonőri iskolát ajánlották.
Van esetleg valakinek valamilyen tapasztalata a két iskola közül?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Két iskola: Őrtanoda ; Vokk
Normális választ szeretnék!
:DDD
Minden jöttment lumpent átrugdosnak ezek az "iskolák".
Gondold meg többször mielőtt pénzt dobsz ki az ablakon mert fossák a vagyonőröket ezek a gyorstalpalók, és rengetegen vannak akik dolgozni is akarnak, munka meg nem sok van. Ráadásul egy utolsó rabszolga munka ez, úgy is bánik az emberekkel a munkáltatók többsége.
Ismerősöm dolgozik ott. Ő ajánlotta, hogy ide menjek:
Személy- és vagyonőr -Pénz- és értékszállító.
Köszönöm az eddigi válaszotokat!
Az Őrtanodánál is csak általános vagyonőri képzést tartanak, amit egy vizsgával zárnak. Ha sikerül a vizsgád (általában szokott) lesz egy államilag elismert szakmád.
A Criterion képviselője minden tanfolyami napon jelen van a suliban, Tőle bármikor tudsz kérdezni az ottani munkáról.
Ha mellettü(n)k döntesz, akkor a spec. Criterionos képzést már a munkaviszonyod alatt, fizetés mellett kapod meg.
Személy- és vagyonőr -Pénz- és értékszállító.
Szóval azt a tipikus piros dobozt akarod cipelni a boltokba, napi 30-40 kiszállással, min 10km sétával, úgy, hogy közben az autót is te vezeted?
Egy álom munka :D
Én is Criterionos vagyok, de ezt semmi pénzért nem csinálnám.
Nem embernek való munka az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!