Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » A Gerilla mentor klubbról mi...

A Gerilla mentor klubbról mi a véleményetek ?

Figyelt kérdés
Egészségügyi okok miatt munkanélküli lettem,fizikai munkát már nem birom.Tanfolyamok érdekelnének,keresgéltem a neten és ez volt az egyik,ami talán jó lenne.Érdekelne véleményetek,érdemes-e a Gerilla metorklubbal kezdeni,jó e valamire megbízható-e stb...

2023. nov. 13. 17:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagyon-nagyon alap ismereteket adnak át. Pár tanfolyamukat megcsináltam (projektmenedzsment, agilis működés, Wordpress és Cpanel alapok), de egyáltalán nem tartom versenyképesnek amit ott hallottam. Egyetemen előző félévben volt proketmenedzsment kurzusunk, sokkal többet és részletesebben tanított a tanár, mint a Gerillások.
2023. nov. 13. 17:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod ! Te milyen tanfolyamot ajánlanál egy olyan 45 éves férfinak,aki már nem tud raktárban dolgozni,súlyt emelni ?Valami elméleti foglalkkozás kellene,de most nem tudom mere nézelődjek,mibe vágjak bele.
2023. nov. 14. 00:41
 3/4 anonim válasza:

Szia, nem az előző válaszoló vagyok, de én részt vettem egyik nap ennek a Gerilla klubnak az előadásán és hát nem nyűgözött le igazán.

Pl, ha érdekel az informatika, a neten rengeteg féle tanfolyamot találni, érdemes lehet belevágnod valamilyen képzésbe ahol megtanulsz különböző programozási nyelveket, stb.

Ha ezeket kellőképpen elsajátítod elég jó munkákat tudsz találni, legtöbb esetben home office-t is ajánlanak.

Én egyetemen vagyok, gazdasági területen de én is fontolgatom ezt.

2023. nov. 18. 13:35
 4/4 anonim válasza:

+ ha egyébként komplexebb képet szeretnél kapni erről a Gerilla klubról, ajánlom, hogy nézz utána Reddit-en.

[link]

2023. nov. 18. 13:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!