Miért nem kapok kresz vizsgára időpontot?
Augusztus 15-én fejeztem be a tantermi kresz tanfolyamot, akkor úgy engedtek el minket, hogy majd sms-ben kapom a vizsga időpontját.
Most már több, mint 1 hónap telt el és semmi nem jött. Gyakorláshoz kaptam e-titan gyakorlókat, de már unom az egészet, szeretnék túl lenni rajta.
Nektek mennyit kellett erre várni?
Holnap felhívom őket mert ez már nem normális. Osztálytársaim 2 hét alatt kaptak, ők kb fél éve csinálták.
Eddig nem akartam a sulit zaklatni mert hülyének néznének. De holnap már rákérdezek.
Én is egy hónapja várok. A suli azt mondta, hogy új rendszer lesz, mely részükről több adminisztrációs munkával jár. Utóbbira még nincs felkészülve az iskolák nagy része.
1 hónap után, behívtak újra, mert a jelentkezésemet újra alá kellett írnom. Most a hétre ígérték az időpontot… egyenlőre várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!