Pedagógiai munkatárs – Gyógypedagógiai asszisztens szakmai képzés - számít hol végzem, ha úgyis központi vizsga van? Rossz tapasztalatok bizonyos iskolákkal?
Igen, mostmár központi vizsga van. Ez úgy tudom idéntől van így. Ez igazából szuper, mert tudsz független vizsgaközpontba jelentkezni majd (a képzés sikeres elvégzése után) a kréta rendszeren keresztül - ennek a díja még 60-80 ezer forint között lesz, ezzel számolj.
A fenti helyekről nincs tapasztalatom, a teszakmád-dal szemeztem már én is, az ügyintézők kedvesek voltak amikor érdeklődtem.
Én a Best-Worknél végeztem, megvan az előnye és hátránya a helynek, de ezt már egy másik kérdésnél kifejtettem.
Kieg.:
"fontos hol tanulok"
Abból a szempontból fontos egyébként, hogy minél jobb az oktatód annál könnyebb dolgod lesz a vizsgára való felkészülésnél.
A pannonkincstár képzéséről hallottam sok rosszat, onnan el is jött/valamilyen módon átjelentkezett a mi képzésünkre egy nő.
Illetve az efeb sem a legkiemelkedőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!