Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Speciális tanfolyamok » Milyenek ezek a képzések...

Milyenek ezek a képzések minőségre? Megérik a pénzüket?

Figyelt kérdés

Nem reklámozni szeretném a helyet, de ez nekem megtetszett és foglalkoztat a téma de nagyon amatőr vagyok a témában még, hogy magamtól tanuljak ilyet ezért gondoltam egy képzés nem ártana. Néztem máshol is azok se voltak rosszak de jelenleg ez az ami nagyon felkeltette az érdeklődésem. Van valakinek esetleg valamiféle tapasztalata, hogy megéri-e vagy csak pénzkidobás? Az oktatás minőségére gondolok itt leginkább.

[link]

2023. júl. 18. 12:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Udemys képzés átültetve magyarra csilliárdokért árulva.

Nézz szét az Udemy-n, jobban jársz.

2023. júl. 18. 12:59
 2/9 anonim válasza:
100%

💩

Az állásgari is olyan, hogyha nincs olyan munka meghirdetve, amit velük szerződöttek kínálnak, ami téged érdekelne, akkor is jelentkezni kell, és ha felvettek, ott dolgozni x évig, miközben jöhetne neked tetsző ajánlat. Ha meg találsz magadnak mást, ami kellene, vedd rá a céget, hogy kössön velük szerződést és úgy alkalmazzanak. Különben szerződésszegés, és ki kell fizetni az állásgari nélküli képzés árát.

2023. júl. 18. 13:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehúzós sz@r. Az interneten teljesen ingyen megtanulhatod amit milliókért árulnak. A tanusítvány amit kiállítanak semmit nem ér a munkaerőpiacon.
2023. júl. 18. 13:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor tudtok mondani valami oldalt ahonnan tenyleg jol meg lehet tanulni? Vagy olyan kepzest ami tenyleg jo es megeri?
2023. júl. 18. 13:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Youtube freecodecamp csatorna. És Udemy. Mi érdekel pontosabban?
2023. júl. 19. 12:44
 6/9 A kérdező kommentje:
A Vulkan érdekelne, azt hallottam az nagyon felkapott most. Illetve appok programozása. Ez a codecoolos oktatás azért tetszett meg mert ebbe webdesign+ programozás volt és ez is tekeri a fantáziám. De igen ezek azok amivel úgy szívesen foglalkoznék
2023. júl. 22. 11:27
 7/9 anonim ***** válasza:
48%

#6 Szóval magyarul fingod nincs hogy mi érdekel, mert felsoroltál 3 egymástól teljesen elkülönülő területet (webfejlesztés, alkalmazásfejlesztés és GPU-val kapcsolatos fejlesztés).

Esetleg próbálj meg 2 sor programkódot leírni magadtól, mielőtt kifizetsz milliókat kurzusra és azt hiszed hogy ha elvégzed onnantól te fogod lefejleszteni a GTA 6-ot vagy a következő felkapott közösségi média platformot...

2023. júl. 22. 15:31
 8/9 A kérdező kommentje:

Egy szóval sem mondtam, hogy én fogom fejleszteni a GTA 6-ot de okés. :D

Másodrészt, ez a kurzus úgy lett hirdetve, hogy teljesen kezdőknek. Kérdem én akkor mégis hogyan álljak neki a nulláról? Igen pontosan gőzöm sincs de érdekel a téma, és 0 tapasztalatom van de szeretném valahol elkezdeni.

2023. júl. 23. 14:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
#8 Azzal van a baj hogy úgy állítod azt hogy "érdekel a téma" hogy fingod nincs róla. Mégis hogy érdekelhet ha sosem csináltad? Lehet hogy 2 hét után sírva hagyod ott a helyet mert teljesen nem ilyenre számítottál és ahelyett hogy gyönyörű reszponzív oldalakat hoznál létre azzal fogsz szenvedni hogy egy tömb elemeit hogyan írod ki, vagy hogyan rendezd sorba az elemeit rekurzív módon... szóval előbb fogd meg, keress rá youtuben hogy programozás, ülj le és kezdd el gyakorolni és ha 1 hónap múlva is úgy érzed hogy érdekel és mélyebben is megismerkednél a témával utána fizess ki millió feletti összeget 1 kurzusra.
2023. júl. 23. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!