Milyenek ezek a képzések minőségre? Megérik a pénzüket?
Nem reklámozni szeretném a helyet, de ez nekem megtetszett és foglalkoztat a téma de nagyon amatőr vagyok a témában még, hogy magamtól tanuljak ilyet ezért gondoltam egy képzés nem ártana. Néztem máshol is azok se voltak rosszak de jelenleg ez az ami nagyon felkeltette az érdeklődésem. Van valakinek esetleg valamiféle tapasztalata, hogy megéri-e vagy csak pénzkidobás? Az oktatás minőségére gondolok itt leginkább.
Udemys képzés átültetve magyarra csilliárdokért árulva.
Nézz szét az Udemy-n, jobban jársz.
💩
Az állásgari is olyan, hogyha nincs olyan munka meghirdetve, amit velük szerződöttek kínálnak, ami téged érdekelne, akkor is jelentkezni kell, és ha felvettek, ott dolgozni x évig, miközben jöhetne neked tetsző ajánlat. Ha meg találsz magadnak mást, ami kellene, vedd rá a céget, hogy kössön velük szerződést és úgy alkalmazzanak. Különben szerződésszegés, és ki kell fizetni az állásgari nélküli képzés árát.
#6 Szóval magyarul fingod nincs hogy mi érdekel, mert felsoroltál 3 egymástól teljesen elkülönülő területet (webfejlesztés, alkalmazásfejlesztés és GPU-val kapcsolatos fejlesztés).
Esetleg próbálj meg 2 sor programkódot leírni magadtól, mielőtt kifizetsz milliókat kurzusra és azt hiszed hogy ha elvégzed onnantól te fogod lefejleszteni a GTA 6-ot vagy a következő felkapott közösségi média platformot...
Egy szóval sem mondtam, hogy én fogom fejleszteni a GTA 6-ot de okés. :D
Másodrészt, ez a kurzus úgy lett hirdetve, hogy teljesen kezdőknek. Kérdem én akkor mégis hogyan álljak neki a nulláról? Igen pontosan gőzöm sincs de érdekel a téma, és 0 tapasztalatom van de szeretném valahol elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!