Jogos a felháborodásom ebben az esetben?
Járok egy felnőttképzési tanfolyamra,ahol az oktató nagyon erőszakosan viselkedik velem.Mindenféle személyes dologgal kapcsolatban félrehív,ha nem felelek neki,vagy kitérek a válasz elől,újra kitalál valamit,és megint megszólít,minden napra akad valami.Én meglehetősen lámpalázas vagyok,így,ha pl táblához hívnak ki,finoman visszautasítom,az oktató azonban rám akarja erőszakolni ezt is,és hiába mondom neki,hogy nem szeretném,lejárat a többi tanuló előtt.Szeretném hangsúlyozni,hogy minden előírt szabályt betartok,és soha nem zavarom az órát.
Központilag lehet ezt valahol jelenteni?Tudnak tenni valamit?
Igen,én is ettől tartok,mert nem igazán tudna jönni senki helyette.De mégis,nem tudom felfogni,hogyan képes valaki ilyen szinten semmibe venni másnak az intim terét.
És nem,nem férfi,én és ő is nők vagyunk.
Sajnos,erre nem válaszolhatok,mert túlságosan sokat mondanék vele,és nem kockáztathatom meg,hogy valaki véletlenül belefusson a kérdésbe.
De köszönöm szépen a hasznos válaszokat! Mindenre ment a zöld. :-)
"Sajnos,erre nem válaszolhatok,mert túlságosan sokat mondanék vele,és nem kockáztathatom meg,hogy valaki véletlenül belefusson a kérdésbe."
- Mit? Az hogy ide írod hogy a képzés fizetős vagy sem? 😂
Az országban több száz fizetős képzés van. Nyilván egy igen szóból kifogjuk találni melyik intézmény melyik szakára jársz.. Nem intézmény és szaknév kell. Amúgy ha fizetős lettek volna jogi lépéseid.
Bocsi de szerintem neked a felfogásoddal van gond..
"Központilag lehet ezt valahol jelenteni?Tudnak tenni valamit?"
Amúgy meg ha jelented és kivizsgálás indul,ott meg tényleg kitudódik a neved,és maga az intézmény és az oktató is tudni fogja hogy te vagy...
Szóval ha ennyire parázol nem értem mit is akarsz elérni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!